Engelbert Humperdinck (D. 5 Mayıs 1936 Chennai Hindistan) Sahne adı Engelbert Humperdinck Hint asıllı İngiliz şarkıcı ve sözyazarı. 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda İngiltere'yi temsil edecektir.

1 Mart 2012'de Birleşik Krallık'ın resmi devlet kanalı olan BBC tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de İngiltere'yi temsil etmeye hakkazanmıştır.


"After the Lovin'"
"A Man Without Love"
"Always Hear the Harmony"
"Am I That Easy to Forget"
"Another Time Another Place"
"A Place in the Sun"
"Aquarius/Let the Sunshine In"
"Can't Take My Eyes Off You"
"Everybody Knows (We're Through)"
"From Here to Eternity"
"Funny Familiar Forgotten Feelings"
"Il Mondo (My World)"
"I'm A Better Man"
"I Wish You Love"
"Lesbian Seagull" (from the film "Beavis and Butt-head Do America")
"Les Bicyclettes de Belsize"
"Misty Blue"
"Our Wedding Song"
"Quando Quando Quando"
"Release Me"
"SendingMe You"
"Moon Over Naples"
"Ten Guitars"
"The Last Waltz"
"There Goes My Everything"
"There's a Kind of Hush"
"The Way It Used To Be"
"This is My Song"
"This Is What You Mean To Me"
"This Moment in Time"
"Too Beautiful To Last"
"Two Different Worlds"
"We Made It Happen"
"What Now My Love"
"Winter World Of Love"
"Wonderland by Night"
"Yours Until Tomorrow"